Високо строителство

В град Варна сме се съсредоточили в строителството на жилищни и административни сгради в новоразвиващите се квартали на града.

Комплекс Фамилия е най-големият ни проект. Разположен e на площ от 20 000 кв.м. и след завършването си ще има 80 000 кв.м. разгъната застроена площ (РЗП), правейки го най-големия жилищен комплекс в град Варна.

Седем от сградите в комплекс Фамилия вече са завършени и имат издаден Акт 16 и Разрешение за ползване, като предлагат съвременни удобства, модерна архитектура и високо качество на вложените материали.

В комплекс Фамилия може да откриете голямо разнообразие от апартаменти – двустайни, тристайни и четиристайни, както и гаражи, подземни и дворни паркоместа.

Схемата на разплащане е гъвкава и изцяло съобразена с етапите на строителство и с възможностите на купувачите. Основно предимство на комплекс Фамилия е поетапното строителство на сградите, което дава възможност на клиентите да изберат максимално удобния и достъпен за тях вариант за покупка на апартамент.

Фамилия не е комплекс от затворен тип, което означава, че няма такса за абонаментно обслужване и поддръжка.

За повече информация посетете сайта на Фамилия или се обадете на телефон +359889000184.

В град Бяла сме построили два ваканционни жилищни комплекса от затворен тип – “Sunny seasons“ и “Lucky seasons“.

Комплекс “Sunny seasons“ се намира на 200м от морския бряг и се състои от четири отделни сгради с гаражи и паркоместа, два басейна за деца и два за възрастни, открит фитнес, детска площадка, барбекю, беседки, алеи за разходки и озеленени площи. Разположен е на площ от 7500 кв.м.

Ваканционен комплекс “Lucky seasons“ се намира на първа линия в град Бяла, в непосредствена близост до морето. Комплексът се състои от три отделни сгради, една къща, два басейна, две зони за отдих с барбекю, алеи за разходка и озеленени площи. Разположен е на площ от 6200 кв.м.

За повече информация посетете сайта на „Lucky Seasons“ или се обадете на телефон +359889000184.