Сециални оферти

Строителството на Фамилия 6 ще започне през месец декември 2017 г. и ще приключи през месец май 2019 г. Сградата ще е на единадесет етажа, с общо 53 жилища и ще предлага разнообразни апартаменти с площ от 59 кв.м. до 213 кв.м., с една, две или три спални, гаражи и подземни паркоместа.

Строителството на „Фамилия“ 8 ще започне през месец август 2018 г. и ще завърши през август 2019г. Сградата ще е пететажна и ще предлага разнообразие от апартаменти, с площ от 58 до 176 кв.м

"Фамилия" V

Строителството на Четвърта и Пета сграда започна през месец август 2016г.  и ще приключи през месец април 2018г. Сградите ще са на 10 етажа, построени една до друга ( на калкан ) и ще са общо със 103 жилища.
Те ще предлагат разнообразие от апартаменти с площ от 55 до 164 кв.м., с една, две или три спални, гаражи, подземни паркоместа

продаден

"Фамилия" IV

Строителството на Четвърта и Пета сграда започна през месец август 2016г.  и ще приключи през месец април 2018г. Сградите ще са на 10 етажа, построени една до друга ( на калкан ) и ще са общо със 103 жилища.
Те ще предлагат разнообразие от апартаменти с площ от 55 до 164 кв.м., с една, две или три спални, гаражи, подземни паркоместа.

продаден

„Фамилия“ III

Жилищната сграда се намира на ул. „Акад.Андрей Сахаров“ във Варна в близост до Гранд Мол и Техникумите. Това е третата сграда от новоизграждащ се комплекс „ФАМИЛИЯ“, който ще бъде построен през следващите години.
Строителството на сградата започна през месец септември 2015г. и приключи през месец декември 2016г. Сградата e на десет етажа с 59 апартамента с площ от 50 до 150 кв.м., гаражи, подземни паркоместа.
Фамилия 3 има издадени Акт 16 и Разрешение за ползване.

продаден

"ФАМИЛИЯ" II

Жилищната сграда се намира на ул. „Акад.Андрей Сахаров“ №11 във Варна в близост до Гранд Мол и Техникумите. Това е втората сграда от новоизграждащ се комплекс „ФАМИЛИЯ“, който ще бъде построен през следващите години.
Сградата има издадено Разрешение за ползване и е отличена с награда в категория: Жилищни сгради на регионалния конкурс Златен отвес 2015, организиран от Камарата на строителите в България.
Сградата е на 10 етажа с 57 апартамента с площ от 50 до 150 кв.м. с една, две или три спални, магазин, гаражи, подземни паркоместа.

продаден

"ФАМИЛИЯ" I

Сграда е ситуирана в един от най-перспективните райони на гр. Варна. Улица „Андрей Сахаров” свързва булевардите „Цар Освободител” и „Сливница”, които са едни от главните артерии на града. В близост са разположени Grand Mall – на около 200 метра и Mall Varna – на около 500 метра.
Това е първата сграда от новоизграждащ се комплекс „ФАМИЛИЯ“, който ще бъде построен през следващите години.
Сградата спечели Първа награда в категория: Жилищни сгради на регионалния конкурс Златен отвес 2013, организиран от Камарата на строителите в България.

продаден

Жилищен комплекс Lucky Seasons II.  Жилищната сграда е на пет етажа с общо 34 апартамента с тераси и места за паркиране в двора на сградата. Апартаментите са с площ от 50 до 198 кв.м. с невероятна гледка към морето.

Жилищен комплекс Lucky Seasons I

Жилищен комплекс Lucky Seasons I. Жилищната сграда е на пет етажа с общо 35 апартамента с тераси и 8 подземни гаража и места за паркиране в двора на сградата. Апартаментите са с площ от 46 до 123 кв.м.

продаден

Жилищен комплекс Sunny Seasons I

Жилищен комплекс Sunny Seasons I се намира в гр. Бяла, Варненска област. Разположен е над самия морски бряг с чудесна гледка към морето, с много въздух и простор, в близост до плажа, центъра на града и пътя Варна – Бургас.

продаден

Жилищен комплекс Sunny Seasons II

Жилищен комплекс Sunny Seasons II е четириетажна жилищна сграда, състояща се от 18 просторни и слънчеви апартамента, всички с морски изглед. Апартаментите са напълно завършени, с оборудвана с вана баня.

продаден

Жилищен комплекс Sunny Seasons III

Жилищен комплекс Sunny Seasons III е с РЗП 2721,10 кв.м. Жилищната сграда е на пет етажа с общо 35 апартамента с тераси и 12 подземни гаража и места за паркиране в двора на сградата. Апартаментите са с площ от 48 до 107 кв.м.

продаден

Жилищен комплекс Sunny Seasons IV

Жилищен комплекс Sunny Seasons IV.  Жилищната сграда е на пет етажа с общо 52 апартамента с тераси. Апартаментите са с площ от 35 до 199 кв.м. и това дава възможност да изберете най-подходящия апартамент с морски изглед за вас и вашето семейство. Сградата има Удостоверение за въвеждане в експлоатация и новите собственици могат да използват апартаментите си веднага.

продаден